A MI ÖTLETÜNK, A TE SIKERED!

CRM, ERP, MIS
TERVEZÉS, PROGRAMOZÁS

A MI ÖTLETÜNK,
A TE SIKERED!

CRM, ERP, MIS
TERVEZÉS, PROGRAMOZÁS

A MI ÖTLETÜNK, A TE SIKERED!

A MI ÖTLETÜNK,
A TE SIKERED!

WEB ARCULATTERVEZÉS,
PROGRAMOZÁS

WEB ARCULAT-
TERVEZÉS,
PROGRAMOZÁS

A MI ÖTLETÜNK, A TE SIKERED!

A MI ÖTLETÜNK,
A TE SIKERED!

VÁLLALKOZÓI, KISVÁLLALATI
START CSOMAGOK

VÁLLALKOZÓI, KISVÁLLALATI
START CSOMAGOK

Ügyfélkapcsolat kezelés
Erőforrás tervezés
Ügyfélkapcsolat kezelés
Erőforrás tervezés
Image is not available

Számla és dokumentumiktatás, Ügyfélmonitor, Minőségbiztosítás, Anyagszükséglet és Gyártástervezés, Folyamatoptimalizálás, Minőségirányítás, Karbantartás, Raktár és készletkezelés, Visszakövetés...

Számla és dokumentumiktatás, Ügyfélmonitor, Minőségbiztosítás, Anyagszükséglet és Gyártástervezés, Folyamatoptimalizálás, Minőségirányítás, Karbantartás, Raktár és készletkezelés, Visszakövetés...

previous arrow
next arrow
Slider
SZARKA Dániel

SZARKA Dániel

admin

2018. március 18., vasárnap 14:49

Számla, dokumentumiktatás és kezelés

Iktató

Iktatás

Az iktatás az ügyiratkezelés fontos része, ezzel biztosítható a kapott küldemények nyilvántartásba vétele. Az iratnyilvántartás, az iktatás az iratazonosítására szolgáló adatok rávezetése az iratra. Nem minden beérkező iratot kell iktatni, ezért pontosan meg kell határozni, mely küldeményekiktatása maradhat el. Az iratok azonosítására, nyilvántartására többféle rendszert is használhatunk. Mindig a szervezeti tevékenységéhez legjobban igazodót érdemes választanunk. Talán a legismertebb módszer a folyósorszámos vagy kronologikus iktatószám, amelyben minden kezdő irat sorszámot kap évről évre elölről kezdődően.

Az elektronikus dokumentáció szükségessége
A hagyományos iktatókönyvet egyre inkább kiváltja a számítógép és az iktatóprogramok sokasága. Az elektronikus iktatásnak számos előnye van, a legfontosabb talán a gyors visszakereshetőség. Amíg egy hagyományos iktatókönyvben egy kevés információval rendelkező titkárnő akár órákig elkeresgélt egy adat után, addig az iktatórendszer a másodperc töredéke alatt rendelkezésre bocsátja a keresett adatot. Az elektronikus rendszerben könnyebb nyomon követni az iratok hollétét.

Az elektronikus iktatókönyv felépítése
A számítógépes iktatórendszer a kimenő, bejövő és belső levelezést valamint e-mailek, faxok, és számlák iktatását tartja nyilván.
A szoftver az alábbi feladatok ellátására alkalmas: - Napi iktatás teljes intézése
- Korlátlan mennyiségű főszám és alszám létrehozása
- Mellékletek csatolási lehetősége, ezek azonnali nyomtatása (archiválás, minden fájl típusra és méretre, szkennelt dokumentumok)
- Az iktatott dokumentumok tetszőlegesen kiválasztott dossziékba helyezése
- A szkennelt anyagok azonnali iktatása
- Iktatott anyagok azonnali visszakeresése
- Az iktatott anyagokról fedőlap nyomtatása, mely tartalmazza a dokumentummal kapcsolatos összes információt
- Heti iktatás - a hét bármely napján történő – összesítése
- Minden iktatási tételhez tetszőleges számú fájl csatolható
- Automatikus és iktatás közben bővíthető törzsadattár
- Lehetőség a felvitt adatok lekérdezésére és listázására bármelyik iktatási rovat szerint.

  • Hello world
  • 1
2018. január 05., péntek 15:39

Szoftverkulcs (liszenszkulcs) telepítése

2018-ban is arra törekszünk, hogy olyan modulokkal fejlesszük tovább alkalmazásainkat, hogy az minden igényt kielégítve szolgáljon Önök felé információkkal. Megrendelése alapján e-mailben megküldött levelünk mellékletében, attól függően, hogy hány cégadatbázist kezel, egy vagy több szoftverkulcsot talál (cégmenüpontnév.key nevű fájlok), mely(ek) érvényessége 2019. január 31.-ig szól. Mentse ki ezeket egy olyan mappába, mellyet a későbbiek során megtalál. Javasoljuk az Asztal mappa kiválasztását. Indítsa el az alkalmazást, válassza ki azt a céget, melyhez a szoftverkulcsot be szeretné olvasni, majd kattintson a CÉG MÓDOSÍTÁSA gombra.

Szoftverkulcs (liszenszkulcs) telepítése
Szoftverkulcs (liszenszkulcs) telepítése
A szoftverkulcs mező végén található ... gomb segítségével mutasson rá a kapott és már kimentett szoftverkulcsra. (cégmenüpontnév.key nevű fájl). A kulcs segítségével a cég neve és a lejárati dátum az alkalmazásban automatikusan beállításra kerül. Fontos, hogy amennyiben több céget is kezel, a cégválasztás menüben található összes cégmenüponthoz más-más szoftverkulcs tartozik, ezért a fentebb leírtakat minden egyes cégre el kell végeznie!

2018. január 05., péntek 14:51

FIREBIRD átállás

T. Ügyfelünk! Tájékoztatni szeretnénk Önöket arról, hogy az InterBase 7.x adatbáziskezelő támogatása megszűnt! A számítástechnika fejlődésével a 32 bites rendszerek lassan kimennek a divatból és helyükre egy korszerűbb 64 bites rendszerek lépnek. Igaz ez az adatbáziskezelőkre is és cégünk folyamatosan arra törekszik, hogy Ügyfeleinknél mindig a legújabb fejlesztéseket tartalmazó alkalmazások és adatbáziskezelők legyenek telepítve. Az új 32/64 bites FireBird adatbáziskezelő már e követelményeknek is megfelel, mely telepíthető a korábbi 32/64 bites operációs rendszerekre is. Az átállás azonban adatbázis konverziót is igényel, hiszen az új adatbázis teljesen más struktúrában épül fel, viszont sokkal biztonságosabb tárolást és gyorsabb lekérdezhetőséget biztosít. Tájékoztatni szeretnénk még Önöket arról is, hogy az InterBase 7.x-es adatbáziskezelő a Windows 8/10-es verziójával már nem kompatibilis, és ezt már nem fejlesztik tovább. Cégünk, azoknál az Ügyfeleinknél, ahol még a régi adatbáziskezelő fut, folyamatosan konvertálja át az eszközadatbázisokat egy a már piacon több éve jelen lévő új adatbáziskezelőmotor alá, mely több év óta, nagyobb cégek adatbázisaival is könnyedén megbirkózik. FIREBIRD adatbáziskezelő honlap Ezt az adatbáziskezelőt javasoljuk a továbbiakban az ESZKÖZ eszközadatbázisok biztonságos kezelésére, ráadásul korlátlan számú kliens gép is aláköthető! Ahhoz, hogy e kezelő alá integrálni tudjuk az adatbázisokat, át kell az új szerkezetre konvertálni ezeket. Ehhez cégünk már rendelkezik szoftverrel és szívesen elvállaljuk a konvertálásoktól a kitelepítésig az összes munkafolyamatot!

2018. január 05., péntek 10:45

DÍJTALAN alkalmazásbemutató

Díjtalan alkalmazásbemutatónk keretében, egy az Ön által meghatározott időpontban és helyen bárhol az országban egy, lokális, a szerverhez nem kapcsolódó munkaállomásra telepítjük és a felhasználókkal megismertetjük a kiválasztott alkalmazást. Az alkalmazást 30 naptári napig teljes funkcionalitásában biztosítjuk Önöknél, díjtalan telefonos/webes támogatással!

2016. január 12., kedd 20:08

A DEMO verziók telepítése

A DEMO alkalmazások működéséhez adatbáziskezelőre van szükség, ezért a DEMO verzió telepítése előtt a Firebird 2.1-es verziószámú adatbáziskezelőt is telepítenie kell! Az adatbáziskezelő telepítse nélkül az alkalmazás nem működik! Kérjük, hogy olvassa el kapcsolódó dokumentumaikat, és csak ezek után telepítse az adatbázisfuttatót és a DEMO verziót!
FIGYELEM! Felhívjuk figyelmét, hogy a honlapunkról letölthető DEMO verziók szolgáltatásai korlátozottak! A beépített modulok korlátozott funkciókkal rendelkeznek, csak bemutató jelleggel működnek. A teljes verzió moduljainak helyszíni bemutatását kezdeményezheti ONLINE ügyfélszolgálatunkon, ahol többek között jelentkezhet díjatan bemutatónkra is bármely rendszerünkkel kapcsolatban!