SZARKA Dániel

SZARKA Dániel

admin

2018. december 28., péntek 18:35

SEGÍTSÉG A SZOFTVERKULCS TELEPÍTÉSÉHEZ

2019-ben is arra törekszünk, hogy olyan modulokkal fejlesszük tovább alkalmazásainkat, hogy az minden igényt kielégítve szolgáljon Önök felé információkkal. Megrendelése alapján e-mailben megküldött levelünk mellékletében, attól függően, hogy hány cégadatbázist kezel, egy vagy több szoftverkulcsot talál (cégmenüpontnév.key nevű fájlok), mely(ek) érvényessége 2020. január 31.-ig szól. Mentse ki ezeket egy olyan mappába, mellyet a későbbiek során megtalál. Javasoljuk az Asztal mappa kiválasztását. Indítsa el az alkalmazást, válassza ki azt a céget, melyhez a szoftverkulcsot be szeretné olvasni, majd kattintson a CÉG MÓDOSÍTÁSA gombra.

Szoftverkulcs (liszenszkulcs) telepítése
Szoftverkulcs (liszenszkulcs) telepítése
A szoftverkulcs mező végén található ... gomb segítségével mutasson rá a kapott és már kimentett szoftverkulcsra. (cégmenüpontnév.key nevű fájl). A kulcs segítségével a cég neve és a lejárati dátum az alkalmazásban automatikusan beállításra kerül. Fontos, hogy amennyiben több céget is kezel, a cégválasztás menüben található összes cégmenüponthoz más-más szoftverkulcs tartozik, ezért a fentebb leírtakat minden egyes cégre el kell végeznie!

2018. december 28., péntek 18:28

FIREBIRD A KORSZERŰBB ADATBÁZISKEZELŐ

T. Ügyfelünk! Tájékoztatni szeretnénk Önöket arról, hogy az InterBase 7.x adatbáziskezelő támogatása megszűnt! A számítástechnika fejlődésével a 32 bites rendszerek lassan kimennek a divatból és helyükre egy korszerűbb 64 bites rendszerek lépnek. Igaz ez az adatbáziskezelőkre is és cégünk folyamatosan arra törekszik, hogy Ügyfeleinknél mindig a legújabb fejlesztéseket tartalmazó alkalmazások és adatbáziskezelők legyenek telepítve. Az új 32/64 bites FireBird adatbáziskezelő már e követelményeknek is megfelel, mely telepíthető a korábbi 32/64 bites operációs rendszerekre is. Az átállás azonban adatbázis konverziót is igényel, hiszen az új adatbázis teljesen más struktúrában épül fel, viszont sokkal biztonságosabb tárolást és gyorsabb lekérdezhetőséget biztosít. Tájékoztatni szeretnénk még Önöket arról is, hogy az InterBase 7.x-es adatbáziskezelő a Windows 8/10-es verziójával már nem kompatibilis, és ezt már nem fejlesztik tovább. Cégünk, azoknál az Ügyfeleinknél, ahol még a régi adatbáziskezelő fut, folyamatosan konvertálja át az eszközadatbázisokat egy a már piacon több éve jelen lévő új adatbáziskezelőmotor alá, mely több év óta, nagyobb cégek adatbázisaival is könnyedén megbirkózik. FIREBIRD adatbáziskezelő honlap Ezt az adatbáziskezelőt javasoljuk a továbbiakban az ESZKÖZ eszközadatbázisok biztonságos kezelésére, ráadásul korlátlan számú kliens gép is aláköthető! Ahhoz, hogy e kezelő alá integrálni tudjuk az adatbázisokat, át kell az új szerkezetre konvertálni ezeket. Ehhez cégünk már rendelkezik szoftverrel és szívesen elvállaljuk a konvertálásoktól a kitelepítésig az összes munkafolyamatot!

2018. december 28., péntek 18:25

SEGÍTSÉG A DEMO VERZIÓK TELEPÍTÉSÉHEZ

A DEMO alkalmazások működéséhez adatbáziskezelőre van szükség, ezért a DEMO verzió telepítése előtt a Firebird 2.1-es verziószámú adatbáziskezelőt is telepítenie kell! Az adatbáziskezelő telepítse nélkül az alkalmazás nem működik! Kérjük, hogy olvassa el kapcsolódó dokumentumaikat, és csak ezek után telepítse az adatbázisfuttatót és a DEMO verziót!
FIGYELEM! Felhívjuk figyelmét, hogy a honlapunkról letölthető DEMO verziók szolgáltatásai korlátozottak! A beépített modulok korlátozott funkciókkal rendelkeznek, csak bemutató jelleggel működnek. A teljes verzió moduljainak helyszíni bemutatását kezdeményezheti ONLINE ügyfélszolgálatunkon, ahol többek között jelentkezhet díjatan bemutatónkra is bármely rendszerünkkel kapcsolatban!

2018. december 28., péntek 18:07

DÍJTALAN ALKALMAZÁSBEMUTATÓ AKÁR ÖNNÉL

Díjtalan alkalmazásbemutatónk keretében, egy az Ön által meghatározott időpontban és helyen bárhol az országban egy, lokális, a szerverhez nem kapcsolódó munkaállomásra telepítjük és a felhasználókkal megismertetjük a kiválasztott alkalmazást. Az alkalmazást 30 naptári napig teljes funkcionalitásában biztosítjuk Önöknél, díjtalan telefonos/webes támogatással!

2018. december 28., péntek 16:52

RESZPONZÍV honlapfejlesztés

RESZPONZÍV honlapfejlesztés

Újítsa meg honlapját és szerezzen még több ügyfelet céges vagy magánjellegű honlap arculatával! Megtervezzük honlapját az összes grafikai, média és interaktív modulokkal felruházva eszközfüggetlen környezetre! Full-responsive site build, asztali, mobil vagy táblagépen is kényelmesen lapozható, retinabarát elemek felhasználásával.

ÉRDEKEL
2018. december 28., péntek 16:50

KOSÁR Kereskedelmi rendszer

KOSÁR Kereskedelmi rendszer

Számtalan kényelmes szolgáltatásokkal kibővített, minden igényt kielégítő vonalkódos értékesítést kezelő kereskedelmi rendszerünk a KOSÁR, melynek segítségével kereskedelemre szánt árukészletének összes eseményét könyvelheti, nyilvántarthatja. A nyilvántartáson túl a beépített kimutatásszerkesztő segítségével egyszerűen készíthet prezentációkat.

ÉRDEKEL
2018. december 28., péntek 16:46

TÁRGYI ESZKÖZ nyilvántartás

TÁRGYI ESZKÖZ nyilvántartás

Miért költene sokat eszközeinek nyilvántartására? Miért vezetne bonyolult összefüggéseket tartalmazó táblázatokat? Próbálja ki ingyen, most minden további elkötelezettség nélkül a közel 20 éve megbízhatóan teljesítő országos referenciával rendelkező Tárgyi Eszköz Nyilvántartó rendszerünket.

ÉRDEKEL
2018. december 28., péntek 16:37

EGYEDI szoftverfejlesztés

EGYEDI szoftverfejlesztés

Terveztesse meg velünk egyedi szoftvereit legyen szó bármilyen jellegű számítógépes feladat elvégzéséről, számítógépre történő integrálásáról! Egyedi interfészek programozását is vállaljuk.

ÉRDEKEL
2018. december 28., péntek 16:29

ERP erőforrás tervezés

ERP erőforrás tervezés

Moduláris, testre szabható és sokféleképpen paraméterezhető programcsomagokból rövid határidőkkel vállaljuk ERP (Erőforrás tervezés) integrált alkalmazások tervezését és üzembe helyezését.

ÉRDEKEL
2018. december 28., péntek 15:15

CRM ügyfélkapcsolat menedzsment

CRM ügyfélkapcsolat menedzsment

Moduláris, testre szabható és sokféleképpen paraméterezhető programmodulokból rövid határidővel vállaljuk CRM (Ügyfélkapcsolat menedzsment) alkalmazások tervezését-fejlesztését és üzembe helyezését.

ÉRDEKEL
1. oldal / 2