CÉGTÖRTÉNETÜNK röviden

a MI ötletünk, a TE sikered!

Üdvözlöm Önöket, a nevem

SZARKA Dániel

a dansoft-szoftverfejlesztés alapítója vagyok.

Adatbázis tervezés és programozás, Egyedi igényekhez alkalmazkodó modul és programfejlesztés


1993-ÓTA adatbázis tervezéssel és programozással, Egyedi igényekhez alkalmazkodó modul és programfejlesztésekkel és támogatásaikkal foglalkozunk. Cégünk fő profilja AKKORIBAN MÉG az eszköznyilvántartás, ezen belül is az immateriális javak és a tárgyi eszközök számítógépes nyilvántartása volt. Az évek múlásával ORSZÁGOS ÜGYFÉLHÁLÓZATOT sikerült felépítenünk, majd a technikai háttér fejlődésével, az újabb és korszerűbb adatbázis és programozástechnikai lehetőségeket a munkafolyamatainkba integrálva ALKALMAZÁSRENDSZEREKET kezdünk el fejleszteni. A pénzügy és a számviteli területek mellett mára már a REKLÁM ÉS A GYÁRTÁS ÉS A LOGISZTIKAI tevékenységekhez kapcsolódó egyedi szoftverrendszerek is megtalálhatók.

Kínálatunkban található a fővárosban és számos vidéki kis, közép és nagyvállalatnál már több éve nagy megelégedettséggel működő TÁRGYI ESZKÖZ alkalmazásunk, melynek szolgáltatásait, kimutatásait felhasználóink valamint több neves auditor cég és a NAV is elismerte már.
A KISVÁLLALKOZÁSOK részére egyszerű, kis befektetéssel járó és könnyen használhatő könyvelő és számlázórendszert fejlesztettünk, a PANZIÓK ÉS KISEBB VENDÉGHÁZAK számára pedig a szobafoglalási folyamatot egyszerűsítő alkalmazást is üzemeltetünk. Készletnyilvántartó rendszerünk segítségével ANYAG ÉS ÁRUKÉSZLETEIT tarthatja nyilván. Ezeket akár csoportokba is rendezheti a rendelkezésre álló készletről és készletváltozásokról kimutatásokat készíthet. Új fejlesztéseink közé tartozik a számtalan kényelmes szolgáltatásokkal kibővített, minden igényt kielégítő KERESKEDELMI RENDSZERÜNK A KOSÁR, melynek segítségével kereskedelemre szánt árukészletének összes eseményét könyvelheti, nyilvántarthatja. A nyilvántartáson túl a beépített kimutatásszerkesztő segítségével egyszerűen készíthet prezentációkat. Alkalmazásainkhoz a központi szerverünkről BÁRMELY IDŐPONTBAN ELÉRHETŐ AUTOMATIKUS FRISSÍTÉSSEL Ön mindig a legújabb verzióinkkal dolgozhat. Legújabb fejlesztéseink közé tartozik egy sokoldalúan paraméterezhető modolokból összeállított CRM (Ügyfélkapcsolat-kezelő) – ERP (Vállalati Erőforrás Tervezés) rendszer. Alkalmazásainknál folyamatosan igazodunk a mindenkori számviteli és adótörvényekben előírt utasításokhoz, moduljainkat úgy építjük/frissítjük, hogy a mindenkor hatályos jogszabályoknak maradéktalanul megfeleljenek.

Rendszereinket lehetőség szerint AZ ÖNÖK ELKÉPZELÉSEIHEZ IGAZODVA tervezzük meg, de ötleteiket és javaslataikat is szívesen fogadjuk!
Küldetésünk célja a jelenlegi rendszereink folyamatos továbbfejlesztése, MAGAS SZINTŰ, minden felhasználói igényt kielégítő folyamatos támogatás nyújtása mellett, további egyedi vagy más alkalmazásokhoz kapcsolódó integrálható, felhasználóbarát modulok kifejlesztése. Tájékozódjon alkalmazásainkról, tekintse meg országos referenciánkat, töltse le díjmentesen kipróbálható bemutatóverzióinkat az érdeklődési körének megfelelően, legyen aktív részese helyszíni díjtalan alkalmazásbemutatóinknak, hogy döntését a saját tapasztalatai alapján hozza meg.
a MI ötletünk, a TE sikered!

a MI ötletünk, a TE sikered!


KAPCSOLATFELVÉTEL

TALÁLKOZZUNK!